maritime technology

Hbo Maritieme Techniek

Offshore ingenieurs werken in een snel ontwikkelende industrie aan geavanceerde schepen en offshore constructies. Is het jouw droom om bij te dragen aan de ontwikkeling van deze indrukwekkende maritieme constructies? Dat kan bijvoorbeeld als ontwerper, calculator en ingenieur bij tekenbureaus en scheepswerven.

Het Rotterdam Mainport Institute, een samenwerkingsverband van STC Group en Hogeschool Rotterdam, biedt de vierjarige opleiding Maritiem Techniek aan. Deze hbo-studie bereidt je onder andere voor op de offshore. Met minors kun je extra offshore-onderdelen aan je studie toevoegen.

Deeltijd

Maritieme Techniek bieden we ook aan als deeltijd studie. Voor de professional die op zoek is naar verdieping en/of verbreding van kennis, maar geen tijd of behoefte heeft aan een volledig Hbo-traject, heeft STC Group vier losse bijscholingsmodules ontwikkeld.

Werkgever in de offshore?

Wilt u aan onze opleidingen bijdragen met uw offshore bedrijf? Dat kan met bijvoorbeeld stageplaatsen, gastcolleges, onderzoeksopdrachten of door tijdens evenementen kennis te maken met studenten.

Lees meer over mogelijkheden en contactpersonen >